• Teşekkürler - 28/06/2012
  • TEŞEKKÜRLER

11 Temmuz 2012 Çarşamba günü Derneğimiz tarafından Iğdır  Kültür Merkezinde düzenlenen “Gurbet’ten Sıla’ya Kültür Sanat ve Müzik Şöleni”ne vermiş oldukları destek ve katılımdan dolayı, başta Iğdır Valimiz Sayın Amir Çiçek olmak üzere,  Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş’a, Eski Iğdır Milletvekili Abbas Bozyel’e, Iğdır Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay’a,  İl Jandarma Komutanı Mustafa Akış’a, Kurum müdürlerine bir birinden değerli sponsorlarımız(Cafer Ali Taşbağ,Servet Yenigün,Cemal Avcı, Efgan Aydın, Cabbar Şıktaş, Ali Serdar Oba, Bülent Tanrıverdi, İsmail Aras, Cihander Erol, Enes Karakoyunlu, A.Murat Danışmanlı, Bedir Taşan’a) Iğdır Ticaret odası Başkanı Kamil Arslan’a, İl Kültür Müdürü Osman Engindeniz’e, Iğdır Halk Eğitim Müdürü Levent Gürel’e ve Kafkas Halk Dansları ekibine, değerli basın mensuplarına, siyasi partilerin il ve ilçe Başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine, bu organizasyonu düzenlerken  çalışmalara destek olan çok değerli arkadaşlarıma, bir birinden değerli sanatçılarımız;  Aşık Maksut Feryadi, Tuna Güvenç, latif Ayyıldız, Hüseyin Baydar, Rasim Gasımov Uğur ve Burak kardeşlere,Kars’tan gelerek sunuculuğumuzu yapan Gıyasettin Sömen bey’e,  ve fotoğraf sanatçısı Bilgihan Ova’ya, Kültür Sanat ve Müzik Şölenimizi onurlandıran çok değerli tüm Iğdır halkına derneğimiz yönetim kurulu ve üyelerimiz adına sonsuz teşekkür  eder  saygılar  sunarım.

İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği

Yönetim Kurulu Adına

Sefer Karakoyunlu-Başkan

Duyuru Arşivi