İSTAD Yönetimi Kadıköy Kaymakamını Ziyaret Etti.

Kadıköy Kaymakamlığına yeni atana Dr Mustafa Özarslan’ın ziyaretçileri eksik olmuyor.

Merkezi Kadıköy İstanbul’da bulunan İSTAD İstanbul Türkiye Azerbaycan Dayanışma ve Kültür Derneği kurucu üyeleri Kadıköy Kaymakamı Dr Mustafa Özarslan’ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaret amaçlarını belirten İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Samimi bir karşılamada bulunan Kadıköy Kaymakam’ı Mustafa Özarlan “İki devlet bir millet ilkesi ile kurulan derneğinizi tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim biz söze değil özde kardeş devletlerin fertleriyiz çalışmalarınıza her zaman destek olacağız inşallah başarılar dileriz” dedi.

Nezaket ziyareti sonunda 23 Aralık Cumartesi CKM-Caddebostan Kültür Merkezine düzenlenecek “Dünya Azerbaycanlılar Hemreylik(dayanışma)günü programına davet olan Sayın Kaymakamımız katılacaklarını bildirip, bizleri sevindirmiştir.

Sayın Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar dileriz.