Kardeş ülke Azerbaycan Cumhuriyetinin bağımsızlık günü dolayısı ile Kadıköy Kaymakamı Dr Mustafa Özarslan İSTAD Merkezini ziyaret etti.

Kadıköy Kaymakamı İSTAD Merkezini Ziyaret etti.

Dernek Başkanı Sefer Karakoyunlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Özarslan yapmış olduğu konuşmada ” Can Azerbaycan’ın bağımsızlık günü kutlu olsun böyle özel bir günde sizleri ziyaret etmekten mutluyum. Biz Azerbaycan la öz kardeşiz etle tırnak gibiyiz Kadıköy İlçemizde Azerbaycan Türkiye Kardeşlik Derneğinin olması bizlere gurur vermektedir her zaman Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olacağız hizmet konusunda kapımız sonuna kadar açıktır. Biz Türk milleti olarak misafir perver bir toplumuz bizi böyle karşılayıp ağırladığınız için sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Kadıköy Kaymakamının İSTAD merkezini ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu ”Sayın Kaymakamımızın Derneğimizi ziyaret etmesi bizim için gurur verici bir hadisedir tüm üyelerimiz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür eder saygılar sunarız” dedi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398