İSTAD'DAN HUZUR EVLERİNE ANLAMLI ZİYARET

İSTAD İstanbul Türkiye Azerbaycan Dayanışma ve Kültür Derneği “Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Korosu” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Dr.Elit Huzurevi'ne müzikli eğlenceli ziyaret gerçekleştirdi.
İSTAD Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Karakoyunlu'nun yaptığı açıklamada; “ Bizlerin yetişmesinde emeği olan yaşlılarımızı büyüklerimizi ziyaret edip onların kalbine dokunmak, onlarla eğlenmek onlarla hüzünlenip onlarla gülmek bir başka güzel duygudur.

Bu tür faaliyetler, toplumsal dayanışma ve yaşlılarımızı anlayabilme kültürel ve sosyal gelişimimizin dünü ve bugünü hakkında büyük önem taşımaktadır. Huzurevi sakinleri ve yöneticilerinin çalışanları takdire şayandı. Unutmayalım ki bizlerde birer yaşlı ve engelli adayıyız yaşlılarımızı büyüklerimizi ihmal etmeyelim bu vesile ile tekrar tüm yaşlılarımızın ve engellilerimizin ellerinden saygı ile öper, sağlıklı uzun ömürler dileriz. Göstermiş oldukları özveri ve emekten dolayı İSTAD korosunun tüm üyelerine ve Huzurevi yöneticilerine, çalışanlarına ve Huzur evi sakinlerine teşekkür ederiz” dedi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv

Dolar5.25645.2775