Merkezi İstabul Kadikoy'de bulunan İstanbul Türkiye Azerbaycan Dayanışma ve Kültür Derneği yakın zamanda Kadıköy Kaymakamlığına atanan Muhittin Pamuk Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyetini bildiren kaymakam Muhittin Pamuk deprem felaketinde yardıma gelen Azerbaycan  devletine teşekkürlerinin iletmesini isteyerek en kısa zamanda  İSTAD merkezine iadeyi ziyarete bulunacağını belirti.  Ziyaret hatıra fotoğrafı çekildikten sonra tamamlandı. Ziyarete İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu, Yönetim Kurulu üyeleri  Metin Yıldırım,  Nebahat Kirman Ayırım, Ahmet Demirbaş, Cemal Uygur ve Ferhat Özakay katıldı.

Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398