Azerbaycan Cumhuriyetinin 20.yılı kutlu olsun

İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını kazanmasının 20. yılını sevinçle ve gururla kutladıklarını belirtti. Karakoyunlu, Azerbaycan, Kafkasya’nın parlayan yıldızıdır, Kafkasya’da istikrarın ve gelişmelerin kısa zamanda büyük ivme kazanabilmesi için Ermenistan’ın Dağlık Karabağ işgaline son vermesi ve bölgede barışın sağlanmasına zemin hazırlaması gerektiğini izah etti.

Dernek merkezinde açıklama yapan Sefer Karakoyunlu, Azerbaycan bugün olduğu gibi her zaman geleceğe güvenli adımlarla yürüyecektir açıklamasını da konuşmasına ekledi.

Azerbaycan Devletinin kuruluşunun 20. Yılı münasebetiyle tüm Türk Dünyasını ve Azerbaycanlı kardeşlerimizi tebrik eden ve onları sevgi ve saygıyla selamlayan başkan Karakoyunlu, Azerbaycan ve Türkiye arasında var olan dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın sonsuza dek sürmesini diledi.

Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351