Güven Gazetesi İmtiyaz sahibi İsmail Aras, Derneğimizi Ziyaret Etti

Güven Gazetesi İmtiyaz sahibi İsmail Aras, Derneğimizi
Ziyaret Etti

Iğdır Güven Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Iğdır Ticaret Borsası başkanı İsmail Aras, İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneğini ziyaret etti. Hoş bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaretin konusu sivil toplum kuruluşlarının önemi oldu.
Aras yaptığı açıklamada: “Örgütlü toplumlar her zaman başarıya ulaşmaktadır. İstanbul’da bulunan Azerbaycan Türklerinin kültürel gelenek örf ve adetlerini unutmamalarına bu dernek katkı sağlayacaktır. Ben inanıyorum ki birçok gencin Azerbaycan Türk kimliğini yeniden kazanmasına vesile olacaktır. Birlik beraberlik içerisinde şevkle çalışmanızı bekliyor, başarılar diliyorum” dedi.
Dernek başkanı Sefer Karakoyunlu da: “Biz İstanbul’da Iğdır Kars Ardahan ve Azerbaycan Türklerini bir çatı altında toplamak için bir araya geldik ve İstanbul Türkiye-Azerbaycan Derneği’ni kurduk. Biz birbirimize destek vererek bölge insanlarımıza yardım edeceğiz” dedi.
Ziyaretten çok memnun kaldı
Kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu, İsmail Aras’a bu güzel ziyaretinden dolayı Yönetim kurulu adına Teşekkür belgesi verdi.
Kendisine Dernek tarafından Teşekkür belgesi verilen İsmail Aras bu ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını, yönetim kurulu adına dernek başkanı Karakoyunlu’ya Teşekkür ederek başarılar diledi.

Haber: Metin Yıldırım-İstanbul

Dolar32.432432.5624