Ziyaretler Derneğimiz Gücüne Güç Katmaktadır

İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneğine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor, çeşitli nedenlerle İstanbul’a  gelen bir birinden değerli  Iğdırlı hemşerilerimiz tarafından ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Iğdırdan gelen misafirleri, İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu ve  Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Bedir Taşan’ın  hazır bulunduğu ziyarette Iğdır’dan İstanbul’a işleri nedeniyle gelen Iğdır Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Turgut  Anuk, Yeşil Iğdır Gazetesi sahiplerinden Cabir Şıktaş, Yazar Bayram Çıngıl, Av. M. Salih Şıktaş’la fikir alışverişinde bulunuldu.

Derneğin kuruluşunun İstanbul’da oturan Azerbaycan Türkleri ve bölge halkımız  için faydalı olduğu ve sorunları olduğunda gereken yardımın yapıldığı belirtildi.
Daha sonra ziyarette bulunan hemşerilerimiz onuruna yemek verildi.

Haber: Metin Yıldırım-İstanbul

Dolar13.469313.5233