İSTAD-İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneğinden Beykoz Belediyesine ziyaret

KASİAD Derneğinin kurucuları arasında yer alan ve bir dönem dernek kurucu başkan yardımcılığı yapan Sefer Karakoyunlu ve İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği yönetim kurulu üyeleri Beykoz belediyesini ziyaret ettiler.

Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Başkan yardımcısı M.Hanifi Dilmaç ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek tarafından karşılandı.

Başkan Yardımcısı Dilmaç ve Başkan Yücel Celikbilek’le bir araya gelen dernek yönetimi, bir yerel yönetim olarak Beykoz Belediyesinin STK’lara karşı ortaya koyduğu duyarlılıktan gayet memnun olduklarını ve kendilerini bu duyarlılıktan dolayı kutladıklarını ifade ettiler.

Derneğin Misyonu hakkında bilgi veren yönetim bundan sonra ne yapacakları hakkında Belediye başkanına geniş malumat verdiler ve çalışmalarına destek olma sözü aldılar.

Dernek başkanı Karakoyunlu Dernek olarak kurulmalarının üzerinden kıssa bir süre geçmesine rağmen derneklerine on binlerce insanın yöneldiğini ve Dernek olarak Türkiye ve Azerbaycan arasında var olan dostluk, kardeşlik ve dayanışmayı bağlarını en üst seviyeye taşıyacağını belirtti.

Beykoz Belediye Başkan ve Başkan yardımcısı ile yapılan görüşmede, İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği’nin bundan sonra yapacağı etkinliklere ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını ifade ettiler.

Ziyaret esnasında Dernek Başkanı Karakoyunlu tarafından Belediye Başkanına ve Başkan yardımcısına Derneğin onursal Rozeti takdim edildi.

Haber:Yusuf Şilt

Dolar32.432432.5624