.

İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği olarak amacımız;  doğup büyüdüğümüz,  ekmeğini yiyip,  suyunu içtiğimiz memleketimizin güzel insanlarını bir araya getirmek,  var olan dostluk,  kardeşlik ve dayanışmayı en üst seviyelere taşımaktır.  Bu amaç doğrultusunda bundan sonra tüm GAYRETİMİZİ;  bölgemizin yetiştirdiği değerleri,   Türkiye’nin her tarafına yayılmış tüm Iğdırlı iş adamlarını, dayanışma adına bir araya getirmek ve gelecekte bölgemize umut olacak Yeşil Iğdır’ımızı dünyaya tanıtmak ve yatırım yapılmasını teşvik etmek yönünde kullanacağız.

Iğdır coğrafi konumu itibarı ile büyük bir öneme sahiptir.  Dünyada üç ülkeye sınırı olan ve aynı zamanda mikro-klima iklime sahip güzide bir yerleşim yeridir.  Iğdır’ın geleceği için herkesin katkı sağlaması gerekiyor.  Iğdır gelecekte turizm ve kültür cenneti olabilir. Bunu gözden uzak tutmamak gerekir.

Bizler de bu faaliyetlerimizle Yeşil Iğdır’ımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz.  Bu vesile ile kültür sanat ve müzik şölenimize destek olan, başta Sayın Iğdır valimize,  il kültür müdürümüze,  değerli iş adamlarımıza,  maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ederiz.     ŞÖLENİMİZE  TÜM  HALKIMIZ DAVETLİDİR….

İstanbul

Türkiye Azerbaycan Derneği