TEŞEKKÜRLER

Nevruz Bayramı Şöleninde bizleri  yalnız bırakmayan, bayram sevincimize sevinç ve mutluluk katan, tüm halkımıza, Maltepe Belediye Başkanlığına, sayın İstanbul Emniyet Müdür Yrd Veysel Tipoğlu’na  Sayın Azerbaycan Başkonsolosu Büyük elçi Hasan Zeynelov ve tüm ekibine,Azerbaycan ve ülkemizin çeşitli yerlerinden katılan tüm dostlarımıza, Türkan Saylan Kültür Merkezi çalışanlarına sayın Abbas Gökçe’ye sayın İhsan Özköseli’ye Cevdet Şentürk’e  Kıyas Sömen'e Huz-Der Başkanı Ahmet Demirbaş’ Cemal Avcı’ya  sayın Dr Zihni Papakçı’ya Iğdırlılar Derneği başkanı Sayın Şükrem Aras Emirali Karaali ve Yönetimine Kadıköy Türkav başkanı Erol bey’e Anadolu İrfan Otağı yönetim kuruluna Can Bekir Doğan büyüğümüze Gazi Hikmet amcaya bir birinden değerli tüm katılımcılara,  ayrıca gecemize şenlendiren sanatçılarımız sayın: Brillian Dadaşov’a Dr İlhan Güven Günal’a Tuna Güvenç’e Metin Güngör’e İlkin Borçalı’ya  Ramin Farhangniya, Tuğçe Taşan’a MÜZÜSYENLER  Rıza Hosseını-Tar Orxan Mirzeyev-Garmon  Rafik askerov-Garmon ,Alp Akmaz-Balaban Tolga Aras-Klarnet  Velihan Samedov-Nağara Murat Gençler-Nağara- Taleh Agayev-Klaviye Orkestra:  Ayyıldızlar Orman Maruf’a Kafkas Halk Dansları-Kafkas Yıldızları Olçun Uzan’a Çanakkale Geçilmez Tiyatro gurubumuz Gençlik Kollarına ve sevgili üyelerimize, gönüldaşlarımıza Uzaktan ve yakından katılan tüm dostlarımıza, Çelenk gönderen Ömer Şaşı bey’e ve  KAI Vakfına , değerli yönetim kurulum(Servet Yenigün, A.Murat Danışmanlı,Bedir Taşan. Turhan Akmanlı, N.Kemal Uyguntürk, Tuna Güvenç,  Kadın Kolları ,Gençlik Kollarına Genel Sekreterimiz sunucumuz Metin Yıldırıma)Iğdırdan Katılan Alper Aytekin’e Gündüz Yaşar’a Halil İbrahim Aslan’a Hatem Aygün’e  Muharrem Korkut'a birbirinden değerli sponsorlarımız ve tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler Allah hepinizden razı olsun Bayramınız Kutlu Gönlünüz Mutlu geleceğiniz Umutlu olsun. SAYGILARIMIZLA….
İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği
Yönetim K urulu Adına