İki Devlet Bir Millet-İki Derenek Tek Yürek İftarı

İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği(İSTTAD) ve İstanbul Ardahan İl Derneği tarafından "İki Devlet Bir Millet-İki Dernek Tek Yürek" sloganı ile İftar yemeği düzenlendi. Yapılan geleneksel iftar yemeğine ilgi büyüktü uzaktan yakından çok sayıda saygın davetli katıldı. Vatandaşların ve dernek üyelerinin iştirak ettiği iftara ilgi büyüktü.
İSTTAD Dernek Başkan Yrd A.Murat Danışmanlı’nın sunumu ile başlayan gecede İSTTAD- Başkanı Sefer KARAKOYUNLU ve İstanbul Ardahan İl Dernek Başkanı Ahmet DEMİRBAŞ birer konuşma yaparak birlik, dayanışma ve hoşgörünün önemini vurgulayarak dostluk ve kardeşliklerin kalıcı olmasını dilediler. Daha sonra Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Azerbaycan İstanbul Konsolosu Kenan Murtuzov, Anayasa Prof.Abbas Gökçe ve Iğdır Belediye Başkan aday adayı Gündüz Güneş halkı selamlıyarak dostluk ve dayanışma mesajları vererek katılımcıların kadir gecesini ve Ramazan bayramlarını tebrik ettiler.
İftara Milliyetçi Hareket Partisi kurcularından Bekir DOĞAN Azrebaycan İstanbul Konsolosu Kenan MURTUZOV Gazeteci-Yazar Hasan TUFAN, Arev Başkanı İlter Avşar İstanbul Iğdırlılar Dernek Başkanı Sinan BAYAT, Ardahan Vakfı Başkanı, Ataşehir Belediyesinden Tuncer TEKİN, Kartal Belediye Bşk Yrd Ali Rıza İKİSİVRİ FSM Hastahanesi Başhekim Yrd Ecz.Kamil AYRIM Dr Levent ADIYEKE Av.Mete YILDIRIM ve birçok sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Geceye Neyzen Cömert Doğan Ney’i ile renk kattı. İftar Programı Bekir DOĞAN bey’in İftar duası ile son buldu.

Dolar13.375213.4288
Euro15.140015.2007