İST -TAD’dan Gündüz Güneş’e TÜRK DÜNYASI ONUR PLAKETİ verildi

İST -TAD’dan Gündüz Güneş’e TÜRK DÜNYASI ONUR PLAKETİ verildi.

İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneğinin düzenlediği toplantıya katılan MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş Türk Dünyası Onur Plaketi takdim edildi.

Gündüz Güneş Dernek Başkanı Sefer Karakoyunlu ve dernek Kurucu Üyeleri Servet Yenigün, Av. Umut Mihmendarlı Tuna Güvenç, Bedir Taşan, Bülent Tanrıverdi, Terlan Kaya ve çok sayıda dernek üyeleri tarafından coşku ile karşıladı.

Dernek başkanı Sefer Karakoyunlu’nun açılış konuşmasından sonra söz alan Derneğin Onursal Üyesi Gündüz Güneş bu güzel davetten dolayı memnuniyetlerini bildirerek, “Bu dernek kurulduğu günden beri yapmış oldukları başarılı çalışmalar tarafımızdan takip edilmekte ve tüm güzel çalışmaları takdirle karşılanmaktadır.  Dernek çalışmaları ile Azerbaycan ve Türkiye arasında güçlü bir bağ kuran örf ve adetlerimizi en üst seviyede tutan ve bu dayanışmayı gelecek nesillere aktaran Derneği bu üstün başarılı çalışmalarından dolayı takdir ediyorum” dedi.

Iğdır’la ilgili projelerini açıklayan MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Güneş “İnşallah başkan olduğum takdirde ilk yapacağım iş Iğdır halkı arasında var olan birlik ve dayanışmayı en üst seviyelere taşımak ve Iğdır’ı hak ettiği yere getirmek olacaktır. Tarım ve Hayvancılığı modern hale getirmek, üç ülkeye sınırı olan Iğdır’ı Turizm cenneti yapmak ve en önemlisi Iğdır da iş istihdamı alanları oluşturmak ve bu vesileyle göçü önleyerek Iğdır’a göçü başlatmak olacaktır. Başkan olduğum takdirde herkesin başkanı olacağım herkese eşit hizmet edeceğim ”dedi.

Toplantıya Dernek Kurucu üyelerinin yanı sıra Türkav İstanbul Başkanı Erol Güler, MHP Kurucu üyesi Bekir Doğan, Anadolu İrfan Otağı Başkan Yrd Mehmet Soral, Hollanda Azerbaycan Türk Kültür Derneği Başkanı İlhan Aşkın, Meb.İst İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Eski)Teftiş Kurulu Başk Sami Karakaş Azertag Türkiye Temsilcisi Oktay Bayramlı ve çok sayıda seçkin misafir katıldı.

Dernek Onursal üyesi Gündüz Güneş’e, Derneğin çalışmalarına ve Türkiye Azerbaycan arasında var olan dostluk ve kardeşlik bağlarını kuvvetlenmesi adına vermiş olduğu destekten dolayı TÜRK DÜNYASI ONUR PLAKET’İ verildi.

Toplantı sonunda teşekkür konuşması yapan Gündüz Güneş “Bana bu özel ve çok anlamlı Plaketi takdim ettiğiniz için Dernek Başkanına, Yönetim Kuruluna, tüm katılımcılara ve tüm dernek üyelerine teşekkür ederim. Bu güzel Derneğin Onursal üyesi olmaktan ayrıca gururu duyduğumu belirtirken şunu ifade etmek isterim hayatımda çok sayıda Plaket ve ödüller aldım ama en önemlisi ve anlamlısı bu Plaket olmuştur bu özel Plaketi her zaman odamın en güzel yerinde bulunduracağım hepinize saygılar sunar teşekkür ederim” dedi.

Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382