TİMSAL KARABEKİR’E ANLAMLI ZİYARET

-

İST-TAD İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği olarak Doğu cephesi Kumandanı Kazım Karabekir’in kızı Sayın Timsal Karabekir’i ziyaret ettik. Kazım Karabekir Müzesinde gerçekleşen ziyarete İST-TAD Başkanı Sefe...r Karakoyunlu ve Dernek kurucu üyelerimiz A.Murat Danışmanlı, Bedir Taşan, Cemal Uygur, Kamil Ayrım, Bekir Doğan ve Kubilay Onk katıldı.
Güncel konuların ele alındığı ziyarette, Vatanın bağımsızlığı ve bekası için Türk halkının sabrının son damlasına gelindiği, bu Cennet vatanın sahipsiz olmadığı vurgulandı.
Ziyarette Kazım Karabekir’in milli kahramanlıklarından bahsedilerek özellikle Doğu Anadolu bölgesinde göstermiş olduğu üstün başarıları anlatıldı. Ağrı’da son günlerde konuşulan safsatalara kimsenin itibar etmemesi ve Türk halkının buna asla izin vermeyeceği vurgulandı.

Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704