Azerbaycan Devlet Sanatçısı Nuriye Hüseyinova İSTAD'ı Ziyaret etti

İSTAD-İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Onursal üyesi Azerbaycan Devlet Sanatçısı Nuriye Hüseyinova ve arkadaşları İSTAD’ı ziyaret etti.

Denek Başkanı Sefer Karakoyunlu Dernek yönetim kurulu üyeleri ve İSTAD Kadın Kolları Başkanı Nebahat Kirman tarafından karşılanan Nuriye Hüseyinova, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Biz iki devlet tek milletin evlatlarıyız dünyanın neresinde olursak olalım bu şiarla yaşayıp bu şiarla kendimizi takdim ediyoruz. Her ne kadar sesimle sanatımızı musikimizi temsil etsem de asıl yüreğimle kalbimle her zaman Türkiye Azerbaycan dostluk ve kardeşliğini yaşayıp yaşatıyoruz.
Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki İSTAD gibi derneklerin çalışmaları bizim için memnuniyet ve Mutluluk kaynağı olmuştur. Onursal üyesi olduğum bu dernekte ve siz dostlarla bir arda olmaktan onur duydum” dedi.

Dernek Başkanı Sefer Karakoyunlu’da derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi vererek Azerbaycan Devlet sanatçısı Nuriye Hüseyinova’ya dernek adına teşekkürlerini bildirdi. Ziyaret sonunda sanatçı Hüseyinova okuduğu muğamlarla herkesi kendine haran bıraktı.

İstanbul’un en önemli dergilerinde Kadıköy/LIFE temsilcisi Adem Giden ziyareti takip etti.

Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173