Atxem Ictimai Birlik Başkanı İlham İsmailov, İSTAD Bakanı Sefer Karakoyunlu, tarihçi yazar Akif Aşırlı, Birlik dergisi genel yayın yönetmeniIlgar Ilkin ve İSTAD gençlik kolları başkanı Bülent Tanriverdi Kültür A.Ş ti z.yaret ettiler.

Atxem Ictimai Birlik Başkanı İlham İsmailov, İSTAD Bakanı Sefer Karakoyunlu, tarihçi yazar Akif Aşırlı, Birlik dergisi genel yayın yönetmeni Ilgar İlkin ve İSTAD gençlik kolları başkanı Bülent Tanrıverdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Kütük bey i makamında ziyaret ettiler.

Azerbaycanlılar ve Türk dilli konuşan halklar emektaşlık merkezi ve İstanbul Türkiye Azerbaycan dayanışma ve kültür derneği çalışmaları hakkında bilgi veren dernek başkanları Kültür A.Ş Genel müdürü Nevzat Kütük Bey in göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını ve uygun olursa birçok önemli çalışmaları bu merkezde dayanışma içinde yapılabileceklerini beyan ettiler.
İBB Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Kütük de, “siz değerli başkanlarımızın bu özel ziyareti, bizleri son derece memnun ve mutlu etti. Sizlerle her zaman güzel ve anlamlı projeler yapmaya kültür gelenek-göreneklerimizi ve milli dayanışmamızı tanıtmak, gelecek nesillere aktarmak için her zaman hazırız ve yanınızdayız.”dedi.
Ziyaret sonunda İBB Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Kütük, konuklarına Kültür A.Ş. Prestij yayınlarından “Dünya Mirası İstanbul” adlı kitabı misafirlerine hediye olarak takdim etti.

Denek başkanları da kültür A.Ş Genel Müdürüne Azerbaycan’ı tanıtan hediye takdim ettiler.
Konuklar daha sonra Türk Dünyası Kültür Mahallesi ve Panaroma 1453 tarihi müzesini gezerek hatır fotoğrafı çektiler.

Dolar13.375213.4288
Euro15.140015.2007