İSTAD ve Kars Ardahan Iğdır Derneklerinden Teröre Karşı Büyük Tepki

Merkezi İstanbul Kadıköy’de bulunan İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği kurucu üyeleri ve Kars-Ardahan Iğdır Dernekleri  Platformu 44 Polisimiz ve vatandaşımızın şehit olduğu Beşiktaş Stadı yanındaki Şehitler Tepesinde Terörü kınayan ve lanetleyen bir basın açıklaması yaptı.

İstanbul Beşiktaş ta bombalı terör saldırısında 44 vatandaşın şehit, 55 kişinin yaralanmasından büyük üzüntü duyduğunu dile getiren İSTAD başkanı Sefer Karakoyunlu açıklamasında ”Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz Türk Milletine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz 1915 deki düşmanla bu günkü düşman aynıdır yüce rabbim bu güruh odaklarının pisliklerinden Türk milletini korusun gün birlik günüdür gün dayanışma günüdür birlik, dayanışma ve kardeşliğimiz sonsuza dek sürsün" dedi.

Daha sonra söz alan dernek başkanları ve platform üyeleri birlik ve dayanışma mesajları verdi.

Yürüyüş,  platformu organize eden  dernek başkanları ve üyelerin basın açıklaması ve İstiklal marşının ardından sona erdi.

Dolar13.375213.4288
Euro15.140015.2007