Bir gün inşallah ramazan sofralarını Karabağ’da hep beraber açarız

İSTAD İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Birim başkanları ve üyeleri ile iftar sofrasında buluştu.
İstanbul Azerbaycan Konsolosu Sayın Hayyam Daşdamirov'unda katıldığı iftarda birlik, dayanışma ve kardeşlik vurgusu yapıldı.

İftar sonrası Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren İSTAD başkanı Sefer Karakoyunlu" Birlik ve dayanışmamız daim olsun sözlerime başlamadan önce vatanın bölünmez bütünlüğü ve geleceği için toprağa düşen şehitlerimiz rahmetle ve şükranla anıyoruz kederli şehit ailelerimize baş sağlığı diliyorum dünya var oldukça Türkiye Azerbaycan kardeşliği ve dayanışması devam edecektir.

İstanbul Azerbaycan Konsolosu Hayyam Daşdamirov da yaptığı konuşmada Türkiye Azerbaycan Kardeşliğinin asırlara dayandığını ve bu kardeşliğin ebedi olacağını vurgulayarak derneğin çalışmalıda başarılar diledi.
İSTAD kadın kolları başkanı Nebahat Kirman da yapmış olduğu konuşmada “dayanışmanın önemini vurgulayarak bir gün inşallah bu ramazan sofralarını Karabağ’da hep beraber açarız “dedi. Kura Nehiri Yaşatma Derneği başkanı Cevdet Şentürk yapmış olduğu konuşmada kurtuluş savaşında ve tarihin birçok önemli noktasında kardeş devlet Azerbaycan’ın her zaman desteğini almışızdır. Bu kardeşliğin en üst seviyede yaşatılmasını dilerim dedi.

Program yöresel ezgilerle son buldu.

Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382