.

Iğdır’ın sevip sayılan ve yetiştirdiği değerlerden Avukat Hâkim Gündüz Güneş İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneğini ziyaret etti.
Dernek Başkanı Sefer Karakoyunlu, Dernek Yönetim kurulu üyesi Bedir Taşan, Dernek Kültür Sanat Bölümü başkanı sanatçı Tuna Güvenç ve üyeler tarafından karşılanan Gündüz Güneş memnuniyetini dile getirdikten sonra dernek hakkında bilgi aldı. Hoş bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaretin amacını açıklayan Güneş sözlerine şöyle devam etti.”İki Devlet Bir Millet şiarı ile kurulan derneğin kurucularını, yönetim kurulunu ve üyelerini tebrik ediyorum. Kuvvetli sivil toplum örgütleri her zaman başarıya ulaşmıştır. İstanbul’da bulunan bu güzide Derneğin Azerbaycan Türklerinin kültürel gelenek görenek örf ve adetlerini unutmamalarına vesile olacağına, Türkiye ve Azerbaycan Türkleri arasında kuvvetli bir köprü vazifesi göreceğine inancımız tamdır. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yapmış olduğunuz başarılı çalışmaların devamını dilerim” dedi.

Dernek başkanı Sefer Karakoyunlu bu ziyaretten duymuş oldukları memnuniyeti dile getirerek: “Dernek olarak Biz Türkiye ve Azerbaycan Türkleri arasında kuvvetli bir köprü vazifesi gördüğümüz gibi, aynı zamanda Iğdır, Kars ve Ardahan Serhat İllerinden gurbete göç eden hemşeriler arasında dayanışma görevini de yapmaktayız siz değerli hemşerilerimizin desteği gücümüze güç katacaktır. Bu ziyaretinizden dolayı yönetim kurulu ve üyelerimiz adın sizler teşekkür ederiz ” dedi.
Ziyaret sonunda Sayın Güneş’e bu anlamalı ziyaretinden dolayı dernek yönetim kurulu tarafında Derneğin Onursal üyelik Rozeti takdim edildi.

Kendisine Denek tarafından Onursal Üyeli Rozeti takdim edilen Gündüz Güneş bu ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını, yönetim kuruluna dernek üyelerine ve Dernek başkanı Karakoyunlu’ya Teşekkür ederek başarılar diledi.

Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382