TÜRK DÜNYASI ve AVRUPA'DA YAŞAYAN SOYDAŞLARIMIZI BU DAVAYA SAHİP ÇIKMAYA ÇAĞIRIYORUZ….

Yalnız Değilsin Ilhan Askin tüm varlığımızla yanınızdayız..

Türkiye'ye atılan asılsız soykırım iddiaları karşısında dik durup, Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde yapılan SOYKIRIMI dünyaya haykıran mazlumların ve soykırıma uğrayan sessiz çığlıkların sesi olan İLHAN AŞKINI susturamayacaksınız.

Hollanda Azerbaycan Türk Kültür Derneği Başkanı İlhan Aşkın ve Dernek üyeleri haksızlık karşısında dik durdukları için 6 Aralık 2016 Salı günü Hollanda yani sözüm ona insan haklarının merkezi Avrupa mahkemelerinde yargılanacaklar...orada aslında TÜRK Dünyasının haklı davası yargılanacak bu davada İnsanlık yargılanacak. Soykırıma uğrayan soydaşlarımız kardeşlerimiz yargılanacak. Baba ve annesinin mezarını ziyaret için köyüne gidip bir daha dönemeyen, Ermenistan zindanlarında zulüm ve işkence altında olan kardeşlerimiz yargılanacak….

Ilhan Aşkın ne yapmış..? neyi savunmuş ?...!!!

Türklerin soykırımcı olmadığını tam tersine tarih boyunca Ermenilerin Türklere karşı beş defa soykırım yaptığını, daha yakın zamanda dünyanın gözü önünde 1992 de Azerbaycan Karabağ bölgesi Hocalı kasabasında binlerce insanın  yeryüzünden yok edildiğini,(Bunlardan 613 kişi korumasız kadın çocuk ve yaşlıdan ibarettir) bu soykırımı yapan canilerin Azerbaycan topraklarının yüzde yirmisini işgal etiğini  ve o coğrafya da başta mezarlıklarımız ve tarihi abidelerimiz olmak üzere tüm geçmişimizin yok edildiğini ve bunun bir insanlık suçu olduğunu savunmuştur. Bu haksızlıkları savunmak suçsa bende bizde yani kısacası HEPİMİZ suçluyuz.  Bu dava Türklüğün davasıdır. Bu dava insanlığın davasıdır. İlhan AŞKIN ve haklı davasının sonuna kadar arkasındayız.

Sefer KARAKOYUNLU

İSTAD Başkanı